Inspiratie kortfilmavonden in samenwerking

kortfilmavonden in samenwerking

Sereni slaat de handen in elkaar met Kortfilm.be, het online platform dat dé referentie is voor korte film in Vlaanderen. Samen organiseren we avondvullende en rondtrekkende kortfilmavonden over rouwbeleving. Aan de hand van een warm en troostend filmprogramma willen we verlies en verdriet bespreekbaar maken, maar ook samenzijn en het leven vieren.

Kortfilms zijn het medium bij uitstek om op korte tijd een staalkaart aan diverse invalshoeken, culturen en ideeën te ontdekken. ONTroerd Magazine zet die kracht van de zevende kunst in om gevoelige onderwerpen aan te kaarten en ontmoeting te creëren. Cinema als bindmiddel tussen rouwbeleving, kunst en dialoog.

Tijdens drie avonden op drie verschillende locaties nodigt ONTroerd Magazine een centrale gastcurator uit die samen met de Kortfilm.be-redactie het filmprogramma cureert, presenteert en uitleidt via een contextualiserend en informeel nagesprek.

Gastcurators: Sachli Gholamalizad (Antwerpen) Maaike Neuville (Brussel), Barbara Raes (Kortrijk) op 7, 8 en 9 november 2022.
Meer info volgt in de komende maanden via www.ontroerd.be en www.kortfilm.be.

Sereni Omdat de liefde niet sterft